HULP BIJ HUISHOUDEN

Indien mogelijk willen de meeste mensen graag zo aangenaam mogelijk thuis blijven wonen. Met het ouder worden of wanneer u tijdelijk of langdurig ziek bent, lukt het misschien niet meer om alle taken in het huishouden zelf te doen. Dan is het van belang dat u de juiste ondersteuning ontvangt. Arla Zorg staat klaar om u te assisteren bij huishoudelijke taken en individuele begeleiding, zodat u comfortabel in uw eigen omgeving kunt blijven.

Vertrouwd en dichtbij

Als landelijke zorgspecialist bieden wij huishoudelijke ondersteuning aan in meer dan 315 gemeenten voor mensen met een zorgindicatie. Samen bekijken we wat u nog zelf kunt doen en waarbij wij u kunnen assisteren. Dat kan variëren van het schoonmaken van de badkamer tot opruimen of stofzuigen.

Wilt u weten of wij actief zijn in uw wijk? Doe dan hier de postcodecheck.

Onze zorg is vertrouwd en dichtbij. Omdat wij werken met vaste thuishulpen, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een vertrouwd gezicht uit uw buurt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Of meld u direct aan voor zorg.

Ondersteuning via de Wmo

Om huishoudelijke ondersteuning te ontvangen, heeft u een indicatie nodig van de gemeente. Deze kunt u aanvragen via het Wmo-loket van uw gemeente. Bij een indicatie worden de kosten voor ondersteuning betaald door uw gemeente, en betaalt u een eigen bijdrage van maximaal €19 per maand.

Lees hier meer over ondersteuning via de Wmo.

Zelf hulp betalen

Heeft u geen zorgindicatie van uw gemeente? U kunt ook zelf zorg inkopen vanaf 1 uur per week, waarbij u zelf bepaalt waar u ondersteuning bij wenst. Zo wordt zelfstandig thuis wonen een stuk aangenamer voor u én uw naasten. Lees hier meer of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.